Van választásod

Ismét az Eiffel Bistro & Bár lett a legjobb étterem

A 2017. október 9-15. közötti XIII. Országos Étterem Hét remek vendégszámmal zárult! Idén ősszel 26.500 Vendég foglalt asztalt a 114 résztvevő étterembe és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát!
Köszönjük mindenkinek a részvételt és az érdeklődést!
A megjelent Vendégek közül 3.100-an küldték el véleményüket az október 9-18. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A beérkezett értékelések alapján kihirdetjük a 2017. őszi Étterem Hét legjobb éttermeit, 4 régi plusz 6 új kategóriában.

A toplistánál csak azokat a véleményeket vettük figyelembe, melyek mögött a rendszerünkben valós asztalfoglalások voltak, továbbá az értékelések pont és darabszámát is számoltuk, illetve minden étterem esetében súlyoztuk az eredményeket, így egy valóban a Vendégek véleményét tükröző hiteles és 100%-ig független éttermi toplista alakult ki.

 

Budapest - Pest megyei lista - TOP 5 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában:
5. Vogue Hajó-Étterem
4. Mészár Steak Kitchen
3. Manna Lounge & Étterem
2. La Perle Noire Restaurant and Lounge
1. Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi) 
  - Hegedűs János /étteremvezető/
"Minden elismerés, amit munkánk során kapunk egy állomás. Egy állomás ez is, ahol megállva, számba vehetjük eddigi erőfeszítésünket, és némi nosztalgiával vegyesen mosolygunk egykori önmagunkon, hogy mennyi hiba és megoldandó probléma vezetett el idáig. 
Itt konstatáljuk, hogy ez már a múlt, s ha ezt megcsináltuk, akkor a már megszerzett tapasztalatokkal, új célokat kitűzve, új csúcsok meghódítása is menni fog. 
Itt érzünk hálát és mondunk köszönetet azoknak, akik egészben vagy részben, de velünk voltak az úton és szakmaszeretetükkel, szorgalmukkal segítették az éttermet. 
De mindenek felett csak remélni tudjuk, hogy azok a családok, emberek, akiket vendégül láttunk ez idő alatt, szívükben kellemes emlékkel gondolnak vissza a Gesztenyésre. Köszönjük."

*************************************************

Budapest - Pest megyei lista - TOP 5 étterem a 3.300 Ft-os kategóriában:

5. Gróf Teleki Kastély Étterem (Pomáz)
4. Buda Gourmet Bistro
3. Kaltenberg étterem & sörház
2. La-Guna Étterem és Mori Sushi
1. Eiffel Bistro & Bar
 

Eiffel Bistro & Bar - Kondor Gábor /társ-tulajdonos/
"Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy vendégeink visszajelzése alapján idén ősszel is minket illet a DiningCity Országos Étterem Hét 3.300 Ft-os kategória - Legjobb Étterem díja. Mikor ilyen elismerésben részesülünk, mindig újabb motivációt kapunk a további munkához és egyben pozitív visszajelzés, hogy a jó úton haladunk.
Folyamatosan törekszünk arra, hogy a már megszokott ízeket, némi újítással és még jobb minőségben tálaljuk vendégeink számára. Az pedig, hogy 2017-ben a tavaszi és őszi DiningCity-n is kategóriánk győztese lettünk mutatja, hogy ez igenis egy jó irány, amit érdemes folytatni.
Köszönjük a pozitív visszajelzést minden kedves vendégünknek! Ígérjük, hogy novemberben az Étterem Hét Extrán is, időt és energiát nem kímélve, a tőlünk telhető legjobbat fogjuk nyújtani. Várjuk (vissza) Önöket, Benneteket! ;)"

*************************************************

 

Országos lista - TOP 3 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában:
3. 67 Étterem (Székesfehérvár)
2. Almalomb Étterem (Hosszúhetény)
1. IKON étterem (Debrecen)

IKON étterem (Debrecen)
  - Balogh Károly és Kőrösi Zsolt /az IKON Debrecen tulajdonosai/
"A közönségdíj és ami mögötte van...

Először is köszönet a vendégeinknek az elismerésért, és köszönet a DiningCity csapatának az őszi Étterem Hét megszervezéséért. 
Jelentősége, amit az önök munkája jelent a magyar minőségi vendéglátás ügyében felbecsülhetetlen!

Többször sikerült a dobogóra állnunk ebben a nemes versengésben, de most először kerültünk a legfelső fokra. Ötéves volt idén az IKON Debrecen, öt éve próbálunk a magunk eszközeivel mi is valamit tenni a hazai gasztrokultúra felvirágoztatásáért. Nem kell külön bizonygatnunk, hogy sok esetben vidéken, ha lehet még inkább nagyobb ez a kihívás, mint a fővárosban. Mégis örömmel tesszük, mert nincs annál jobb érzés, amikor ilyen visszaigazolást kapunk azoktól, akikért az IKON csapata a nap 24 órájában dolgozik. 
Debrecen ma egy különösen erős és prosperáló város, ahol fontos, hogy minél több olyan hely legyen, ahol a főzés és az étkezés által közelebb kerülhetnek egymáshoz az emberek. Mindenki szívét megdobbantja a jó konyha, egy kellemes vacsora, akár családi, üzleti, baráti étkezésről van szó. Ehhez "csak" egy étterem kell. Egy étterem, ahol friss, helyi és szezonális alapanyagokból dolgoznak. Tisztességesen és alázatosan. Ahol farmokról és kézművesektől vásárolnak, mert tudják és hiszik, hogy az alapanyag a legfontosabb. Ahol kedves és hozzáértő a személyzet. Ahol próbálnak, nem majdnem olyan jól főzni, mint otthon, hanem sokkal jobban, mert ez a küldetésük. Ahol nyitva áll a konyha a vendégek előtt. Ahol büszkék az értékre, amit létrehoznak. Pataky Péter szakmai útmutatásával és tanítványa, Durbák Norbi séf közreműködésével tudjuk, hogy az IKON konyhája ilyen. 
Egyre több olyan barátunk van, akiknek hozzánk hasonlóan csillog a szemük, ha a szívből jövő vendéglátásról beszélgetünk. Egy örömteli találkozás, ahol a válogatott minőségi magyar alapanyagokat és a hiteles vidéki magyar gasztronómiai palettát népszerűsíthetjük. Nekünk ezért fontos minden olyan visszajelzés, amit a szakmától és a vendégeinktől kapunk, mert tudjuk jó úton járunk!"

*************************************************  

 

Országos lista - TOP 3 étterem a 3.300 Ft-os kategóriában:
3. Bistorant restaurant winebar (Szeged)
2. Malom Étterem (Miskolc) 
1. Malomkert Sörház (Veszprém)

Malomkert Sörház (Veszprém) - Szücs Balázs /ügyvezető/
"Nem titkolt célunk volt, hogy a már korábbi előkelő helyezéseken ez alkalommal tovább javítsunk, és csapatunk igyekezett is mindent elkövetni a maradéktalan vendégelégedettség érdekében. Rendkívüli öröm számunkra, hogy erőfeszítéseinket siker koronázta, vendégeink minden korábbit meghaladó érdeklődése és egybehangzó elismerése büszkeséggel tölt el bennünket. 
A DiningCity Országos Étterem Hét egy olyan országos megmérettetéssé vált számunkra, melynek igen jelentős motivációs értéke van. Természetesen Vendégeink mindennapos kifogástalan kiszolgálása folyamatos célunk, azonban a versenyhelyzet önmagában extra inspiráció és ösztönző erő a munkatársak számára, elősegíti az igazi csapatmunkát, javítja a csapatszellemet.
Köszönjük Vendégeinknek az őszinte, elfogulatlan értékeléseket, melyekkel az első helyezéshez segítettek bennünket. Reméljük, elnyertünk bizalmukat, amit célunk minőségi szolgáltatásainkkal töretlenül megtartani. Az elismerés újabb lendületet ad a Malomkert Sörház csapatának a folyamatos megújuláshoz, a színvonalas, eredményes, kitartó munkához."

*************************************************  

 

ÚJ! Különdíjak kategóriák szerint lebontva
4.900 Ft-os Prémium kategória:
- Legjobb konyha: Solier Cafe (Gödöllő)
- Legjobb kiszolgálás: Spoon Cafe & Lounge
- Legjobb hangulat: Antré étterem

3.300 Ft-os kategória:
- Legjobb konyha: Dunacorso étterem
- Legjobb kiszolgálás: Imázs thai & japán étterem
- Legjobb hangulat: Jerney Italian Bistro


GRATULÁLUNK A GYŐZTESEKNEK! :)

 

Étterem Hét 'EXTRA':
November 13. és 19. között a DiningCity megrendezi az Étterem Hét 'EXTRA' programot, mely keretében még egy extra hét erejéig tudják a Vendégek kipróbálni a októberi Étterem Hét közönségdíjas éttermeinek győztes, 3 fogásos menüajánlatait, méghozzá változatlan árakon! (Csak a legjobb budapesti/Pest megyei éttermekben.)
A menük és az árak tehát ugyanazok lesznek, mint az októberi héten.

 

Asztalfoglalás november 6. (hétfő) reggel 6.00-tól kizárólag a
www.etteremhet.hu oldalon keresztül.Forrás: etteremkostolo.blog.hu
 

Partner program

Szerezzen új vendégeket - jelentősebb befektetés nélkül!

Csatlakozzon mihamarabb, hogy vendégei akár már holnaptól élvezhessék az elektronikus étlap nyújtotta előnyöket!
FONTOS: Az elektronikus étlap használata nem igényel invesztációt, tehát nem kell eszközöket vagy programokat vásárolnia!

A regisztrációt követően munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Ennek hiányában kérjük hívja a 06 70 5 666 555 telefonszámot!

Ingyenes tájékoztatást kérek az alábbi elérhetőségeim megadásásval!