Van választásod

La-Guna Étterem & Mori Sushi a TOP éttermek között az előkelő második helyen!

A 2017. október 9-15. közötti XIII. Országos Étterem Hét remek vendégszámmal zárult! Idén ősszel 26.500 Vendég foglalt asztalt a 114 résztvevő étterembe és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát!
Köszönjük mindenkinek a részvételt és az érdeklődést!
A megjelent Vendégek közül 3.100-an küldték el véleményüket az október 9-18. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A toplistánál csak azokat a véleményeket vették figyelembe, melyek mögött a rendszerükben valós asztalfoglalások voltak, továbbá az értékelések pont és darabszámát is számolták, illetve minden étterem esetében súlyozták az eredményeket, így egy valóban a Vendégek véleményét tükröző hiteles és 100%-ig független éttermi toplista alakult ki.

Budapest - Pest megyei lista - TOP 5 étterem a 3.300 Ft-os kategóriában:
5. Gróf Teleki Kastély Étterem (Pomáz)
4. Buda Gourmet Bistro
3. Kaltenberg étterem & sörház
2. La-Guna Étterem és Mori Sushi
1. Eiffel Bistro & Bar


Étterem Hét 'EXTRA':
November 13. és 19. között a DiningCity megrendezi az Étterem Hét 'EXTRA' programot, mely keretében még egy extra hét erejéig tudják a Vendégek kipróbálni a októberi Étterem Hét közönségdíjas éttermeinek győztes, 3 fogásos menüajánlatait, méghozzá változatlan árakon! (Csak a legjobb budapesti/Pest megyei éttermekben.)
A menük és az árak tehát ugyanazok lesznek, mint az októberi héten.

 

Asztalfoglalás november 6. (hétfő) reggel 6.00-tól kizárólag a
www.etteremhet.hu oldalon keresztül.

 
Forrás: etteremkostolo.blog.hu
Fotó: FacebookAz eMenü is szeretne - az óriási elismerés mellé- külön grtaulálni!

Hiszen mi sejtjük, hogy az eredmény eléréséhez milyen erőfeszítésekre volt szükség.
Szerintünk sokkal nagyobb munkát és magasabb felkészültséget igényel két konyha együttes irányítása, üzemeltetése, amely az üzletvezető kitartó szorgalmát és szigorú elvárásait dícséri. A nemzetközi konyha mellett a japán konyhában is jártasnak kell lennie a csapatnak, ami óriási kihívás. Ennek eleget téve két féle étlappal örvendeztetik meg - nem csak a Dining City Országos Étterem hét alkalmával- az idelátogató vendégeket. Ehhez mesterszakácsokra (Tarr László, Vörös Péter, Monthon Pakul) és szorgalmas segédekre van szükség, valamint ügyes felszolgálókra.

Ez a munka vélhetően a csúcsig fogja majd repíteni ezt az éttermet, amelytől most csak egy "hajszál" választotta el őket:)Partner program

Szerezzen új vendégeket - jelentősebb befektetés nélkül!

Csatlakozzon mihamarabb, hogy vendégei akár már holnaptól élvezhessék az elektronikus étlap nyújtotta előnyöket!
FONTOS: Az elektronikus étlap használata nem igényel invesztációt, tehát nem kell eszközöket vagy programokat vásárolnia!

A regisztrációt követően munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Ennek hiányában kérjük hívja a 06 70 5 666 555 telefonszámot!

Ingyenes tájékoztatást kérek az alábbi elérhetőségeim megadásásval!