Van választásod

Veritas Winebar borkínálata szélesebb mint gondolnád

Az idei ősz is tartogatott kellemes meglepetést a gasztronómia szerelmeseinek és a pesti borvilágnak. Szeptember elején nyitott Budapest egyik legígéretesebb borbárja, a Veritas Winebar.
A "hétker" és egyben a belváros szívében - a bulinegyed peremén- alkították ki ezt a kétszíntes, lazán elegáns vendéglátóhelyet, pár lépésre az Erzsébet körúttól. Csap Viktor tervezőmunkájának eredményét nehéz lenne egyetlen stílusban meghatározni, mert egyszerre elektikus, klasszikus valamint indusztriális. 
 
 
Fiatalos és modern, mégis autentikus környezet fogadja a betérőket. Ezért a vendégeknek nem kell dönteniük a sportos, az elegáns, vagy a sportosan elegáns öltözék között, bátran betérhetnek éppen ahogy vannak. Legyen szó egy meghitt vacsoráról, üzleti tárgyalásról, vagy akár egy évfordulós eseményről. Sőt akár a város zaját megunva, elvonulhatunk az alagsori rész mélyére és iszogathatjuk a kedvenc borunkat…mert vélhetően azt meg fogjuk találni a kínálatban. 
 
 
Ebben a borbárban ugyanis öt kontinens mintegy 380 féle borai közül választhatunk, melyből folyamatosan cserélődve 60 tételes szelekciót poharaztatva is találunk. Emellett pedig különböző champagne-ok, proseccók, habzóborok és párlatok szelekciója, valamint fő csapásirányként a Márton és Lányai pálinkák teljes repertuárja is terítékre kerül. Természetesen nyitott palack elvitelére és vásárlásra egyaránt kínálkozik lehetőség.
A Veritas borkereskedési hátterével nem csoda, hogy az akadémiáján végzett - és a szakmában évek óta jártas- Németh Alíz kóstoltatja a borokat, valamint hamarosan a háromszoros sommelier bajnok Szík Mátyás is szakmai tanácsadóként erősíti a csapatot. 
 
 
A páratlanul széles italkínálat mellé pedig a magyar ízekre koncentráló ételeket párosít a Tőkés Dániel és Jakab Attila séfpáros. Az étlapról nem hiányozhat a rántott hús, a kacsamáj, a kiváló minőségű mangalica sokatál, vagy a hazai manufakturális sajtválaszték. Továbbá nem hagyták figyelmen kívül a mai modern, egészséges táplálkozás híveit sem, ezért főleg régiós, kistermelői alapanyagokkal dolgoznak és például különös figyelmet kapnak a vegán ételek is. Valamint változó táblaajánlatokkal és a hamarosan induló ebédmenüvel is várják majd a “szomjazó-éhes” vendégeket.
 
 
Programokban sem lesz hiány, hiszen a havonta két alkalommal megrendezésre kerülő borvácsorákon a hazai és külföldi pincészetek váltják majd egymást.
De a hétvégente éjszakába nyűlóan is nyitva tartó VERITAS WINEBAR a hozzáértő személyzetnek és a széles borválasztékának köszönhetően könnyen a belváros egyik legnépszerűbb borbárjává nőheti ki magát.
 

Térj be mihamarabb, ülj le akár a hatalmas bárpult mellett...és időzz el, ízlelgess, tapasztalj a szöllőnedük ízvilágában, hisz a Dohány utcai Veritas Winebar borkínálata szélesebb mint gondolnád.
 
 
Veritas Winebar
1058 Budapest, Dohány utca 58-62.
T: +36 30 471 0748
Nyitva tartás: H-V 11:00- 23:30 (P-SZ 11:00 – 02:00)
www.veritaswinebar.hu

Partner program

Szerezzen új vendégeket - jelentősebb befektetés nélkül!

Csatlakozzon mihamarabb, hogy vendégei akár már holnaptól élvezhessék az elektronikus étlap nyújtotta előnyöket!
FONTOS: Az elektronikus étlap használata nem igényel invesztációt, tehát nem kell eszközöket vagy programokat vásárolnia!

A regisztrációt követően munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Ennek hiányában kérjük hívja a 06 70 5 666 555 telefonszámot!

Ingyenes tájékoztatást kérek az alábbi elérhetőségeim megadásásval!