Van választásod

ÚJ FURMINTKIVÁLÓSÁG A KIRÁLY-DŰLŐBŐL: HOLDVÖLGY MEDITATION 2015

Megújul a HOLDVÖLGY furmint bormárkája, a Meditation, amely a továbbiakban kizárólag a történelmi első osztályú mádi Király-dűlő terméséből készül. „Megtaláltuk a fajta és a termőhely tökéletes összhangját” − mondja a most bemutatkozó első dűlőszelektált évjáratról, a 2015-ösről Gincsai Tamás főborász.

A borrajongók az elmúlt években a HOLDVÖLGY birtokfurmintjaként ismerték és kedvelték meg a Meditation borokat. A sorozat eddig különböző dűlőválogatott tételek házasításával készült, évről évre egységes stílusban mutatva meg Mád jellegzetes, krémes ásványosságátés lendületes savait a furmint izgalmas, citrusos-grapefruitos aromáival harmóniában. 

A két éves (hordós, majd palackos) érlelést követően most piacra kerülő 2015-ös Meditation minden korábbi évjáratnál erőteljesebb, lendületesebb és komplexebb száraz tokaji furmint bor. Illata szinte olajos mineralitással és virágossággal nyit, majd banán, szilva és szegfűszeg teszi teljessé. Ízében a maracuja mellett a zöldalmáé és a furmint ellenállhatatlan citrusosságáé a főszerep. Nagy testű, de mégis egyensúlyos, lecsengése a HOLDVÖLGY száraz boraira jellemzően kristálytiszta, feszes és intenzív. Élettartama és érlelési potenciálja meghaladhatja a tíz évet is.


Partner program

Szerezzen új vendégeket - jelentősebb befektetés nélkül!

Csatlakozzon mihamarabb, hogy vendégei akár már holnaptól élvezhessék az elektronikus étlap nyújtotta előnyöket!
FONTOS: Az elektronikus étlap használata nem igényel invesztációt, tehát nem kell eszközöket vagy programokat vásárolnia!

A regisztrációt követően munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Ennek hiányában kérjük hívja a 06 70 5 666 555 telefonszámot!

Ingyenes tájékoztatást kérek az alábbi elérhetőségeim megadásásval!